Sözce'de sorgulama yapmak için bir kelime girin

içene ne demek?

 - 1 sözlük, 1 sonuç.

Türkiye Türkçesi Ağızları Sözlüğü

içene anlamı
bakınız» içine

"içene" için örnek kullanımlar

Bu yıl rakamlar 50'nin üzerinde ilk 6'ın içene sokar bizi.
This year, over 50 figures, puts us in the first 6's drinker.
Kaynak: haberler.com
dakikada Karabükspor'un kullandığı kornerde ceza sahası içene gelen topu kaleci Oğuz topu yumruklayarak uzaklaştırdı.
Karabükspor'un minutes drinker uses the corner from the penalty area the ball from the goalkeeper punched the ball away from Alex.
Kaynak: spor.haber3.com
Tarihçe: Bu ayranın içene başak tanesi düşürmüşsün der. Bunun üzerine kadın yok padişahım bilerek attım, geldiğinde çok terliydin soğuk
Kaynak: Ayşebacı, Balıkesir
Osmanlıca kitabesinde:“Allahümağfir Ya Celil, sahib'ül hayrat ved-delil içene olsun selbil, sene 1327 (1909)-1325 (1907)” yazılıdır.
Kaynak: Tulumtaş, Gölbaşı
Kalaylı bakır kazanların içene yeteri kadar zeytinyağı konur. Buğday içine dökülür. Buğdayın arasına kuzu veya koyun eti konur.
Kaynak: Akyaprak, Biga
Arzuya göre ya ortası açılıp içene koyulur ya da yenilirken ayrı bie tabakta servis edilir bir tabakta servis edilir. ŞİPJİŞUK:Ceviz ve
Kaynak: Fakıahmet, Mecitözü
insanları avlar ve Edward'ın Bella'ya karşı olan korumacı tavrı onu daha da kışkırtır ve artık Bella'nın kanını içene kadar da vazgeçmeyecektir.
Kaynak: Bella Swan
insanları avlar ve Edward'ın Bella'ya karşı olan korumacı tavrı onu daha da kışkırtır ve artık Bella'nın kanını içene kadar da vazgeçmeyecektir.
Kaynak: Edward Cullen
Bunların arasında en önemlisi, içene insanüstü güç veren Deve gücü tazı hızı şerbetidir. Eski çevirilerde adı Hokuspokus'tur.
Kaynak: Galyalı Asteriks'in Maceraları
Yine bulgur hamır kıvamında yoğrulduktan sonra tenis topu büyüklüğünde özel bir metotla içene patates, kıma ve değişik damak tadlarına
Kaynak: Yeşildere, Gürün
Bu ad zamanla bugünkü Yunanistan halkını da içene alacak şekilde genelleşmiştir. Türkler de, yanlış da olsa bu adı kullanmışlardır ve
Kaynak: Yunanistan

Yakın Kelimeler

Google Reklamları
(Tahmin etmek için bir harf girin)
Vagonmedya.com
2009-2024 © Sözce hakları saklıdır.