Sözce'de sorgulama yapmak için bir kelime girin

anımsatma ne demek?

 - 1 sözlük, 1 sonuç.

Güncel Türkçe Sözlük

anımsatma anlamı
is. Anımsatmak işi, hatırlatma.

anımsatma eş anlamlısı

hatırlatma
is. Anımsatma.

"anımsatma" için örnek kullanımlar

Bir Türk bestecisinden beklediğim bir yöntem ve anımsatma.
I expected a Turkish composers and reminder method.
Kaynak: hurriyet.com.tr
Böyle bir skandal yasayı onaylamayacağınız düşüncesini taşımakla birlikte bu anımsatma mektubunu yazarak görevimizi tamamlamayı arzu ettik.
Although it has the idea that the law would not approve of such a scandal that we have the desire to complete the mission by typing the letter of reminder.
Kaynak: timeturk.com
Antep maçı sonrası, 'Paran yoksa başkan olma' bağırışıyla Fikret Orman'ı yeren Beşiktaş'ın fanatik müdavimlerine bir anımsatma yapmakta yarar var!
Pistachio after the match, 'you have no money to be president,' shout Rebecca Forest, fanatical Besiktas criticizing the attendants would be useful to make a reminder!
Kaynak: fanatik.com.tr
Telmih, kısacası anımsatma sanatıdır. Eğer bir şiirde bir edebi eserde şair örneğin Leyla ile Mecnun'un aşkından bahsediyorsa burada
Kaynak: Telmih
Ama bu anımsatma işlevini daha sonra, 1806-08 arasında yapılan Zafer Takı yerine getirdi. Madeleine de 1816'da yönetimi yeniden ele
Kaynak: Église de la Madeleine
Anımsatma potansiyellerinin kaydı; Beyin sapı nın anımsatma potansiyellerin kaydı algı sağırlığını daha duyarlı biçimde incelemeye olanak
Kaynak: Odiyometri
simgelerin zamanın geçişini ve belirli dönemlerini anımsatma görevini gerçekleştirdiği resmi olmayan, sözlü geleneğe dayalı zaman bölümleme aracıdır.
Kaynak: Halk takvimi

Yakın Kelimeler

Google Reklamları
(Tahmin etmek için bir harf girin)
Vagonmedya.com
2009-2024 © Sözce hakları saklıdır.