Sözce'de sorgulama yapmak için bir kelime girin

Argıthanı ne demek?

 - 1 sözlük, 1 sonuç.

Yerleşim Birimleri Sözlüğü

Argıthanı anlamı
Konya iline bağlı bir yerleşim birimi.

"Argıthanı" için örnek kullanımlar

Argıthanı'nın yöresel bir giysisiydi sergilediği.
Argıthanı 's exhibit a local giysisiydi.
Kaynak: memleket.com.tr
Zanlının Afyonkarahisar'ın Sultandağı ilçesi ile Konya'nın Ilgın ilçesi ve Argıthanı beldesinde de çeşitli hırsızlık suçlarına karıştığı tespit edilirken, zanlı Ömer K.
He is in the town of Afyonkarahisar Sultandağı district of Konya, tamarisk and theft offenses involving a variety of Argıthanı detected in the town, suspect Omar K.
Kaynak: haberler.com
1969 Argıthanı doğumlu olan ve çocukluk dönemini Sarayönü'nde geçirdikten sonra Konya'ya giden Durmuş Güleş, 4 ay öncesinde tekrar Sarayönü'ne dönerek mesleğini icra etmeye başladı.
Sarayönü'nde Argıthanı who was born in 1969 and after spending a childhood Stopped Güleş to Konya, 4 months prior to turning Sarayönü'ne again began to practice their profession.
Kaynak: saraymedya.com
Faruk Bal (d. 28 Ekim 1950 , Ilgın, Konya (Argıthanı), Türkiye ), Türk siyasetçi . İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi 'ni bitirdi.
Kaynak: Faruk Bal
Doğuda Ilgın İlçesine, Güneyde Hüyük İlçesine, Batıda Isparta İli, Kuzey Batıda Akşehir İlçesine, Kuzeyde Ilgın İlçesi Argıthanı
Kaynak: Doğanhisar
Ilgın-Argıthanı ve Çavuşçugöl çevresinde 1921-1946 yılları arasında büyüklüğü 5.2-5.5 arasında değişen üç deprem meydana gelmiştir.
Kaynak: Çavuşçugöl, Ilgın
Son yüzyıl içinde Turgut kasabasından ayrılanlar ile Argıthanı, Koçaş ve Bolvadinden gelenler köyü kurmuşlardır. Sosyal ve Kültürel Durum
Kaynak: Hursunlu, Yunak
Çavuşçugöl'deki mevki isimlerini vermişlerdir: Karakaya, Tilkiini, Kocakoru, Hüyüklü, Han Yolu (Argıthanı Yolu'na Çavuşçugöllüler Han Yolu derler.)...
Kaynak: Çavuşçu, Sungurlu
Ilgın ve çevresinde yapılan yüzey araştırma-ları sonucunda Argıthanı, Eldeş Höyük, ve Başhöyük'te Kalkolitik (M.Ö. 5500-3000) döneme ait
Kaynak: Ilgın, Konya

Yakın Kelimeler

Google Reklamları
(Tahmin etmek için bir harf girin)
Vagonmedya.com
2009-2024 © Sözce hakları saklıdır.