Sözce'de sorgulama yapmak için bir kelime girin

manga ne demek?

 - 7 sözlük, 9 sonuç.

BSTS / Zanaat Terimleri Sözlüğü

manga anlamı
Tarlada bırakılan biçilmiş ekin yığını. (Darıveren *Acıpayam -Denizli)

Divanü Lügati't-Türk

manga anlamı
bana

Güncel Türkçe Sözlük

manga anlamı
(I) is. (ma'nga) ask. 1. On kişilik asker birliği: "Ormanın kıyısından dönen yoldan, neredeyse bir manga silahlı adam çıktı." -N. Cumalı. 2. Savaş gemilerinde deniz erlerinin yattığı koğuş.
manga anlamı
(II) is. Japon çizgi romanı.

Kişi Adları Sözlüğü

Manga anlamı Köken: T.
Cinsiyet: Erkek
On kişilik askerî birlik.

Türkçe - İngilizce

manga anlamı
isim
1) squad
2) group
3) section
4) mess
5) draft
6) mess-deck

Türkçede Batı Kökenli Kelimeler Sözlüğü

manga anlamı Alm.Manga
1. On kişilik asker birliği:§ "... bir manga yürüyüşünün yeknesaklığı içinde..." -Peyami Safa, Bir Tereddüdün Romanı, 83. § "Bir manga Fransız askeri galiba nöbet değiştirmeye gidiyordu." -Ahmet Hamdi Tanpınar, Sahnenin Dışındakiler, 147. § "…bir manga yedek subayı karşısına dizmiş…" -Adalet Ağaoğlu, Bir Düğün Gecesi, 205. § "Bir manga asker gibi, bir ağızdan cevap verdi." -Necip Fazıl Kısakürek, Cinnet Mustatili, 115. 2. Savaş gemilerinde deniz erlerinin yattığı koğuş.

Türkiye Türkçesi Ağızları Sözlüğü

manga anlamı
1. Yığın. 2. Biçilmiş ekin yığını.
manga anlamı
Biçilmiş ekin yığını.

Sazak *Yeşilova Burdur

"manga" için örnek kullanımlar

Gecede etkinliğini yanı sıra Santral İstanbul'a gelen yaklaşık beş bin kişi maNga, Ayşe Hatun Önal, Cartel Grubu ve Birol Giray'in konserlerini izlediler.
As well as the effectiveness of the night about five thousand people from central Istanbul, maNga, Ayse Hatun Onal, Birol Giray Cartel Group and concerts followed.
Kaynak: aksam.com.tr
Hayatı boyunca kendine boş vakit ayırmadan ve pes etmeden çalışarak idol haline gelen Apple kurucusu Steve Jobs, şimdi de Manga çizgi romanının başkarakteri oluyor.
Throughout his life and give up without trying to tear himself free time has become the idol of Apple founder Steve Jobs is now Manga comic protagonist.
Kaynak: teknoloji.milliyet.com.tr
Çağdaş Sanatlar Merkezi'ndeki etkinlik son yıllarda dünyanın ilgisini çekmeye başlayan anime ve manga kültürünün 1950'li yıllardan itibaren gelişim sürecini gözler önüne seriyor.
Contemporary Arts Center, the event attracted the interest of the world of anime and manga culture in recent years, from 1950 reveals the development process.
Kaynak: timeturk.com
Japon manga sanatçısı Masaşi Kişimoto tarafından oluşturulmuş ve sonradan anime ye de uyarlanmış bir manga serisidir. Diğer insanlar
Kaynak: Naruto (manga)
Zombie Powder 'ın mangaka sı Tite Kubo tarafından yaratılmış olan bir manga serisidir. Haftalık bölümleri Haftalık Shonen Jump
Kaynak: Bleach (manga)
mangaka Kentaro Miura tarafından çizilen karanlık bir fantezi manga serisidir. Berserk şimdiye kadarki en başarılı seinen manga serisidir.
Kaynak: Berserk (manga)
Mangaka (漫画家) Japonca 'da çizgi roman sanatçıları için kullanılan bir kelimedir. Japonya dışında manga , genelde, Japon çizgi romanını
Kaynak: Mangaka

Yakın Kelimeler

(Tahmin etmek için bir harf girin)
Vagonmedya.com
2009-2024 © Sözce hakları saklıdır.