Sözce'de sorgulama yapmak için bir kelime girin

multipl ne demek?

 - 1 sözlük, 1 sonuç.

BSTS / Patoloji Terimleri Sözlüğü

multipl anlamı İng. multiple
1. Birden fazla unsurdan oluşan, bir çok kısımlar gösteren. 2. Birden fazla organı etkileyen, değişik organlarda aynı anda oluşan.

"multipl" için örnek kullanımlar

tarafından önerilmiştir Terimin kendine özgü bir tanı belirtmesine rağmen multipl konjenital kontraktür (MKK) bulunan 150'den fazla hastalık vardır.
Kaynak: Artrogripozis
şizofreni , Alzheimer hastalığı , kortikal görme bozukluğu, Parkinson hastalığı , epilepsi (sara), multipl skleroz (MS) gibi hastalıklar vardır.
Kaynak: Sinir sistemi
ve multipl organ metastası teşhisiyle tedavi gördüğü Kasımpaşa Deniz Hastanesi 'nde yaşamını yitirdi. Zincirlikuyu Mezarlığı na defnedildi.
Kaynak: Güven Erkaya
TLR 1 | multipl triaçil lipopeptide ler | Bakteri | MyD88 /MAL | hücre yüzeyi | monosit ler/ makrofaj lar. dendritik hücre lerin bir alt
Kaynak: Toll benzeri reseptör
Bu rahatsızlık fiziksel ya da psikolojik bir durum olabilir, örneğin depresyon , bipolar bozukluk , multipl skleroz , kanser ya da ilaç
Kaynak: Relaps
Tartışmalı bir tedavi yöntemi multipl subpial rezeksiyon adı verilen cerrahi bir teknik kullanımıdır. Bu cerrahi müdahelede, beynin
Kaynak: Landau-Kleffner sendromu
Bu durum bazı otoimmün hastalık ların (multipl skleroz , romatoid artrit gibi) remisyon a girmelerine neden olur. Kaynakça : Kategori:
Kaynak: Gebelikte maternal fizyolojik değişiklikler

Yakın Kelimeler

Google Reklamları
(Tahmin etmek için bir harf girin)
Vagonmedya.com
2009-2024 © Sözce hakları saklıdır.