Sözce'de sorgulama yapmak için bir kelime girin

Odunpazarı ne demek?

 - 1 sözlük, 1 sonuç.

Yerleşim Birimleri Sözlüğü

Odunpazarı anlamı
Eskişehir ili, merkez ilçesi, merkez bucağına bağlı bir yerleşim birimi.

"Odunpazarı" için örnek kullanımlar

BBP Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, Eskişehir Odunpazarı ilçesinde yeni kurulan TÜRKDEM'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
BBP Party General Chairman Mustafa Destici, get better TÜRKDEM'e visit to the newly established town of Eskişehir Odunpazarı.
Kaynak: haberciniz.biz
Ankara'dan Eskişehir'e gelen bakan Nihat Ergün ilk olarak Odunpazarı semtindeki tarihi Atlıhan Çarşısı'nı gezerek buradaki esnafla sohbet etti.
Be the first minister Nihat Ergun from Ankara to Eskisehir Atlıhan Market, visiting the historic district of Odunpazarı chatted with shopkeepers here.
Kaynak: dha.com.tr
Bakan Ergün, Tarihi Odunpazarı Bölgesi'ndeki Atlıhan El Sanatları Çarşısı önünde Eskişehir Valisi Kadir Koçdemir ve diğer ilgililer tarafından karşılandı.
Minister Ergün, Date Odunpazarı Atlıhan region in front of Handcraft Center Kadir Koçdemir and other interested parties were met by the Governor of Eskişehir.
Kaynak: haberciniz.biz
Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında Eskişehir'in tarihi Odunpazarı bölgesindeki girişimci kadınları ziyaret etti.
Science, Industry and Technology Minister Nihat Ergun, 8 March International Women's Day, women entrepreneurs in Eskişehir's historical Odunpazarı visited.
Kaynak: timeturk.com
Odunpazarı, Eskişehir merkez ilçesidir. Tarihçe Kuruluş öyküsü: Şehrin ilk yerleşim yeridir.Eskişehir kent merkezinde yer alır ve diğer
Kaynak: Odunpazarı
Odunpazarı Evleri, Eskişehir 'in ilk yerleşim yerini oluşturan Odunpazarı semtindeki Osmanlı Dönemi 'nden kalma tarihi evlerdir.
Kaynak: Odunpazarı Evleri
Türkmentokat, Eskişehir ilinin Odunpazarı ilçesine bağlı bir köy dür. Tarihçe: Kesin tarih belli olmamakla birlikte 450 yıl geçmişi olan
Kaynak: Türkmentokat, Odunpazarı
Akçakaya, Eskişehir ilinin Odunpazarı ilçesine bağlı bir köy dür. Tarihçe: Köyün adının yerleşim yerinde bulunan beyaz kaya parçalarından
Kaynak: Akçakaya, Odunpazarı
Karacaşehir, Eskişehir ilinin Odunpazarı ilçesine bağlı bir köy dür. Karacaşehir köyü 39.7377778 enlemi ve 30.4566667 boylamı
Kaynak: Karacaşehir, Odunpazarı
Uluçayır, Eskişehir ilinin Odunpazarı ilçesine bağlı bir köy dür. Tarihçe: Kuzey Kafkas Sürgününden sürülen çerkezlerin bir kısmıdır.
Kaynak: Uluçayır, Odunpazarı
latNS N | longd | longm | longs | longEW E | il Eskişehir | ilçe Odunpazarı | bölge İç Anadolu | muhtar | yüzölçümü | yüzölçümü_ref |
Kaynak: Yenikent, Odunpazarı
Eskişehir'in Odunpazarı ilçesine bağlı olan bu köyde, Türkiye'nin genelinde olduğu gibi İslam Dinine inanış yaygındır. Mezhep olarak da
Kaynak: Kanlıpınar, Odunpazarı

Yakın Kelimeler

Google Reklamları
(Tahmin etmek için bir harf girin)
Vagonmedya.com
2009-2024 © Sözce hakları saklıdır.