Sözce'de sorgulama yapmak için bir kelime girin

aşılanma ne demek?

 - 2 sözlük, 2 sonuç.

BSTS / Medeni Hukuk Terimleri Sözlüğü

aşılanma anlamı
intifa'. ~ hakkı: intifa' hakkı.

Güncel Türkçe Sözlük

aşılanma anlamı
is. 1. Aşılanmak işi. 2. biy. Döllenme.

aşılanma eş anlamlısı

döllenme
is. biy. 1. Erkek gametle dişi gametin kaynaşmasıyla yumurtacığın embriyo durumuna gelmesi, aşılanma, ilkah. 2. Tozlaşma.

"aşılanma" için örnek kullanımlar

Çocuğunuz 2 yaşından büyükse doktorunuza sorarak aşılanma durumunu öğrenmeniz yararlı olur.
Greater than 2 years asking your doctor to find out the status of child immunization is useful.
Kaynak: posta.com.tr
ABD'de rahim ağzı kanserinin en büyük nedenlerinden HPV'ye karşı 17 yaşından ufak kızlarda tek doz aşılanma oranı yüzde 44.3'ten yüzde 49'a çıktı.
The biggest causes of cervical cancer in the United States little girls 17 years a single dose vaccination against HPV in 44.3 per cent from 49 per cent of output.
Kaynak: hurriyet.com.tr
İlk 72 saat içerisinde aşılanma halinde hastalığın ortadan kalktığını söyleyen Durusoy, önlem alındığı ve zamanında tedavi edildiği takdirde, mücadele edilebilecek bir hastalık olduğunu da dile getirdi.
The first case of the disease disappeared within 72 hours of vaccination Durusoy that, if action is taken and treated in time, the fight is a disease that can be voiced.
Kaynak: haber.sol.org.tr
Antiserumlar at , koyun , sığır , tavşan ve insan kanında enfeksiyon, zehirlenme ya da aşılanma sonucunda gelişir ve başka kişilerin
Kaynak: Antiserum
Eskiden büyük salgın lar yapan ve pek çok kişinin ölümüne yolaçan çiçek hastalığından korunmak için aşılanma yapılır. Bu arada 1-20 yıl
Kaynak: Çiçek hastalığı
Ebeveynler çocuklarındaki otistik belirtilerin ilk olarak rutin aşılanma sırasında farkına varsa da MMR aşısı anlaşmazlığı | MMR aşısı
Kaynak: Otizm
ve Tevrat'taki “Elohim Oğulları'nın Dünya kızlarından kendilerine eşler alması” ifadesini genetik anlamda kozmik aşılanma olarak yorumlarlar.
Kaynak: Tanımlanamayan Uçan Nesne

Yakın Kelimeler

Google Reklamları
(Tahmin etmek için bir harf girin)
Vagonmedya.com
2009-2024 © Sözce hakları saklıdır.