Sözce'de sorgulama yapmak için bir kelime girin

sanayi kuruluşu ne demek?

 - 1 sözlük, 1 sonuç.

Güncel Türkçe Sözlük

sanayi kuruluşu anlamı
is. Sanayi ham maddesini işleyen ve üretim sağlayan kuruluş.

"sanayi kuruluşu" için örnek kullanımlar

Tayvan İmalat ve Sanayi Kuruluşu telefon üretiminde tedarik konusunda sıkıntı yaşadıklarını bildirdi.
Manufacturing and Industrial Enterprises in Taiwan reported experiencing difficulties in the supply of telephone production.
Kaynak: stargundem.com
büyük sanayi kuruluşu olan Tofaş, geçen yıl 256 bin 428 araç üretirken, 80'den fazla ülkeye 154 bin 68 adet araç ihraç etti.
Tofas the largest industrial enterprise in the past year, the car produces 256 thousand 428, 154 thousand 68 vehicles exported to over 80 countries.
Kaynak: ekonomi.milliyet.com.tr
büyük sanayi kuruluşu olan Tofaş, Türk otomotiv sanayi üretiminin 4'te 1'ini, ihracatının ise 5'te 1'ini tek başına gerçekleştiriyor.
The largest industrial enterprise Tofas, 4, 1 of the Turkish automotive industry production, exports exceed 1 5 performing alone.
Kaynak: bloomberght.com
Adana'da Kurumlar ve Gelir Vergisi, Tescil ve İhracat rekortmenleri ile Türkiye'nin ilk ve ikinci 500 büyük sanayi kuruluşu listesine giren firmalar için Seyhan Oteli'nde ödül töreni düzenlendi.
Adana Corporate and Income Tax, Registration and Export payers and entered the list of top 500 industrial companies of Turkey's first and second awards ceremony was held at Hotel Seyhan for companies.
Kaynak: adanahaber.com

Yakın Kelimeler

Google Reklamları
(Tahmin etmek için bir harf girin)
Vagonmedya.com
2009-2024 © Sözce hakları saklıdır.