Sözce'de sorgulama yapmak için bir kelime girin

sanayi odası ne demek?

 - 1 sözlük, 1 sonuç.

Güncel Türkçe Sözlük

sanayi odası anlamı
is. Sanayiciler arasında dayanışmayı sağlamak, ortak sorunlarla uğraşmak, yabancı sanayicilerle ilişki kurmak, ortak çıkarları korumak için yasa ile kurulan, tüzel kişiliğe sahip kurum.

"sanayi odası" için örnek kullanımlar

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası salonunda gerçekleştirilen toplantıya, Hatay Valisi ve DOĞAKA Yönetim Kurulu Başkanı M.
Chamber of Commerce and Industry hall meeting held in Iskenderun, Hatay Governor and Chairman of the Board of Directors DOĞAKA M.
Kaynak: haber3.com
Kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri, Baro Başkanı Ali İlbaş, Ticaret ve Sanayi Odası başkan vekilleri Nedim Kuzu ve F.
Managers of public institutions and organizations, the Bar Association President Ali İlbaş, Trade and Industry Chamber of Deputies president Nedim Lamb and F.
Kaynak: timeturk.com
İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası'ndaki toplantıya, Hatay Valisi ve DOĞAKA Yönetim Kurulu Başkanı Lekesiz, Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah, Kahramanmaraş Valisi Şükrü Kocatepe katıldı.
Iskenderun of Commerce and Industry Chamber of the meeting, Hatay Governor and Chairman of the Board of Directors DOĞAKA spotless, Osmanabad Governor Celalettin surgeon Sukru Kocatepe Kahramanmaraş Governor attended.
Kaynak: bugun.com.tr
Şekerbank'ın Türkiye genelinde başlattığı 'Her ayın 15'i esnaf günü' projesi kapsamında Keşan Ticaret ve Sanayi Odası işbirliği ile düzenlenecek olan indirim günleri 15, 16 ve 17 Mart tarihlerinde Keşan'da gerçekleşecek.
Şekerbank launched in Turkey 'trades each month, 15 day' project, which will be held in cooperation with the Chamber of Commerce Kashan discount days 15, 16 and Kesan will take place on March 17.
Kaynak: ekonomi.haberturk.com
Vagonmedya.com
2009-2024 © Sözce hakları saklıdır.