Sözce'de sorgulama yapmak için bir kelime girin

Suşehri ne demek?

 - 1 sözlük, 1 sonuç.

Güncel Türkçe Sözlük

Suşehri anlamı
öz. is. (su'şehri) Sivas iline bağlı ilçelerden biri.

"Suşehri" için örnek kullanımlar

Sivas'ın Suşehri'nde Mera, yaylak, ve kışlakların tespit, tahdit ve tahsis çalışmaları yapılmak üzere İlçeye bağlı 70 köy ve 1 belde 2013 yılı programına alındığı bildirildi.
Suşehri Sivas in the pasture, pasture, pastures, and identify, limit and allocate work to be done depending on the district and 70 villages and one town in 2013 were reportedly program.
Kaynak: haberler.com
Kale direklerini Suşehri Beledeyesi kademesinde kaynak yaparak onaran Erdoğdu, yaptığı açıklamada, Suşehri Belediyespor ile kısa süre önce sözleşme imzaladığını hatırlattı.
Level of repair by welding the goalposts Suşehri Beledeyesi Erdoğdu, said in a statement shortly before the contract signed with Suşehri Belediyespor recalled.
Kaynak: haberler.com
Programda konuşan Kredi Yurtlar Kurumu Suşehri Yurt Müdür Yardımcısı Aşkın Tezgelen, "Sağlıklı aile, sağlıklı toplum, sağlıklı ülke, kadınların emeği ve desteğiyle mümkündür" dedi.
Speaking at the program, Deputy Director of Domestic Credit and Hostels Institution Suşehri Tezgelen love, "healthy family, healthy society, a healthy country, and with the support of women's labor is possible," he said.
Kaynak: haberler.com
Kemalpaşa İlk/Ortaokulunda devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel, ilçedeki tüm okulların çevre düzenleme çalışmalarının bu yıl tamamlanacağını söyledi.
Gulab First / Middle School at the ongoing studies investigating the mayor of Suşehri Sadat Flood, all schools in the district landscaping work will be completed this year, he said.
Kaynak: haberciniz.biz
Suşehri, Sivas 'ın Doğu Karadeniz Bölgesi sınırlarında kalan bir ilçesi. Yerli halkın önemli bir bölümü Türkmen/Çepnilerden oluşur.
Kaynak: Suşehri
Cevizli, Sivas ilinin Suşehri ilçesine bağlı bir köy dür. Tarihçe : KÖYÜN ASLEN YERLEŞİMİ ŞUANDA YAYLA OLARAK KULANDIKLARI KATRAN MERASIDIR
Kaynak: Cevizli, Suşehri
Gökçekent (bucak merkezi), Sivas ilinin Suşehri ilçesine bağlı bir köy dür. Tarihçe: Eski adı Nayıplı olan köyün adı Cumhuriyet döneminde
Kaynak: Gökçekent, Suşehri
Güneyli, Sivas ilinin Suşehri ilçesine bağlı bir köy dür. Tarihçe : Sivas İli Suşehri İlçesine bağlı Güneyli Köyü 400 yıl kadar eskiye
Kaynak: Güneyli, Suşehri
Esenyaka, Sivas ilinin Suşehri ilçesine bağlı bir köy dür. Tarihçe : Köyün adının nereden geldiği ve geçmişi hakkında bilgi vardır.
Kaynak: Esenyaka, Suşehri
Camili, Sivas ilinin Suşehri ilçesine bağlı bir köy dür. camili köyü ismini Fatih Sultan Mehmet tarafından almıştır savaşa giderken
Kaynak: Camili, Suşehri
Arpayazı, Sivas ilinin Suşehri ilçesine bağlı bir köy dür. Tarihçe: Köyün adının nereden geldiği ve geçmişi hakkında bilgi yoktur.
Kaynak: Arpayazı, Suşehri
Aksu, Sivas ilinin Suşehri ilçesine bağlı bir köy dür. Tarihçe : Köyün eski adı Köyiçi'dir. Bu ismi Kösedağ savaşı 'nda almıştır.
Kaynak: Aksu, Suşehri
Eskişar, Sivas ilinin Suşehri ilçesine bağlı bir köy dür. Tarihçe Kültür : Türk kültür gelenek ve görenekleri yaşanmaktadır.
Kaynak: Eskişar, Suşehri
Büyükgüzel, Sivas ilinin Suşehri ilçesine bağlı bir köy dür. Tarihçe: Tarihi "Büyük Güzel Köyü" Selçuklular döneminde bölgede yaşayan
Kaynak: Büyükgüzel, Suşehri
Günlüce, Sivas ilinin Suşehri ilçesine bağlı bir köy dür. Tarihçe: köyümüz eski medeniyetlere kucak açmakla birlikte eski adı siviste olan
Kaynak: Günlüce, Suşehri
Güngören, Sivas ilinin Suşehri ilçesine bağlı bir köy dür. Tarihçe: Köyün adının nereden geldiği ve geçmişi hakkında bilgi yoktur.
Kaynak: Güngören, Suşehri
Bostancık, Sivas ilinin Suşehri ilçesine bağlı bir köy dür. Bostancık köyü hakkında genel bilgiler... Bostancık/ Müşeknis Bostancık
Kaynak: Bostancık, Suşehri
Akşar, Sivas ilinin Suşehri ilçesine bağlı bir köy dür. Tarihçe: İlçenin güneydoğusunda yer alır. İlçe merkezine uzaklığı 25 km.'
Kaynak: Akşar, Suşehri
Eskimeşe, Sivas ilinin Suşehri ilçesine bağlı bir köy dür. Tarihçe: Köyün eski adı Aşağıgörede'dir. Yeni ismi ise eskiden meşe
Kaynak: Eskimeşe, Suşehri
Naipli Karaağaç, Sivas ilinin Suşehri ilçesine bağlı bir köy dür. Tarihçe : Karaağaç Köyü'nün soyu Akkoyunlu 'lara kadar uzanmaktadır.
Kaynak: N.Karaağaç, Suşehri
Karacaören, Sivas ilinin Suşehri ilçesine bağlıdır. Şusehri'nin en büyük köyüdür. Tarihçe : Savaşı sırasında Suşehri 'ne göçtükleri bilinmektedir.
Kaynak: Karacaören, Suşehri
Aşağıakören, Sivas ilinin Suşehri ilçesine bağlı bir köy dür. Tarihçe : Koy 1945 de kurulmuştur. Köyün eski adı Avren olarak
Kaynak: Aşağıakören, Suşehri
M.karaağaç, Sivas ilinin Suşehri ilçesine bağlı bir köy dür. Tarihçe: Köyün adının nereden geldiği ve geçmişi hakkında bilgi yoktur.
Kaynak: M.Karaağaç, Suşehri
Kuzdere, Sivas ilinin Suşehri ilçesine bağlı bir köy dür. Tarihçe : Köyün eski adı 'Turhu'dur. Köyün daha önce Ermeni ve Rumlara ev
Kaynak: Kuzdere, Suşehri

Yakın Kelimeler

Google Reklamları
(Tahmin etmek için bir harf girin)
Vagonmedya.com
2009-2024 © Sözce hakları saklıdır.