Sözce'de sorgulama yapmak için bir kelime girin

Tonya ne demek?

 - 1 sözlük, 1 sonuç.

Güncel Türkçe Sözlük

Tonya anlamı
öz. is. (to'nya) Trabzon iline bağlı ilçelerden biri.

"Tonya" için örnek kullanımlar

Tonya'daki çimento fabrikamız var.
Tonya in there cement factory.
Kaynak: haberler.com
Trafik kazasına bağlı ölümleri azalttı. Tonya çimento fabrikasının da elbette 'hiç zararı yoktur' diyemeyiz.
Reduced deaths due to traffic accidents. Tonya cement plant in the course 'does not hurt to' I can not say.
Kaynak: haberciniz.biz
TRABZON'un Tonya İlçesi'nde Kaleönü Köyü'nde bir grup kadın, 'Karadeniz Kadıniyuk, Haklarimuzun Peşindeyuk' adlı belgesel film çekti.
A group of women in the village of Kaleönü district of Trabzon Tonya, 'Black Kadıniyuk, Haklarimuzun Peşindeyuk' pulled a documentary film.
Kaynak: haber.stargazete.com
Trabzon'un Tonya ilçesine bağlı Kaleönü köyünde yaşayan bir grup köylü kadın "Karadeniz Kadiniyuk Haklarumuzun Peşindeyuk…" konulu bir belgesel film çekti.
Tonya Kaleönü of the town of Trabzon, a group of peasant women living in the village "Black Kadiniyuk Haklarumuzun Peşindeyuk ..." shot a documentary film on.
Kaynak: haberturk.com
Tonya, Trabzon iline bağlı bir ilçe dir. Tonya İlçesi, Doğudan Düzköy ve Maçka, Güneyden Gümüşhane İline bağlı Trabzon İlçesi, kuzeyden
Kaynak: Tonya
Kozluca, Trabzon ilinin Tonya ilçesine bağlı bir köy dür. Tarihçe: Kozluca Köyünün adı konusunda iki görüş vardır. Birincisi Kuzeyde
Kaynak: Kozluca, Tonya
Karaağaçlı, Trabzon ilinin Tonya ilçesine bağlı bir köy dür. Tarihçe köye ilk gelenler kavlooğlu(BOZ) sülalesidir.. .soyadlarını BOZ
Kaynak: Karaağaçlı, Tonya
Karasu, Trabzon ilinin Tonya ilçesine bağlı bir köy dür. Tarihçe: Köyün adını,bir akarsudan aldığı konusunda rivayetler vardır.
Kaynak: Karasu, Tonya
Melikşah, Trabzon ilinin Tonya ilçesine bağlı bir köy dür. Tarihçe: Melikşah Köyü,Trabzon'un fethinden sonra Türklerin bu bölgeye gelişleri
Kaynak: Melikşah, Tonya
Biçinlik, Trabzon ilinin Tonya ilçesine bağlı bir köy dür. Tarihçe: Köyün ismi Türkçe kökenli olup çayırlık alan anlamına gelir.
Kaynak: Biçinlik, Tonya
Kalınçam, Trabzon ilinin Tonya ilçesine bağlı bir köy dür. Tarihçe: Köyün eski adı Fol olup Vakfıkebir'den Karadeniz'e dökülen Fol Deresi
Kaynak: Kalınçam, Tonya
Kayacan, Trabzon ilinin Tonya ilçesine bağlı bir köy dür. Tarihçe: Köyün eski adı Barkozmanlı'dır. Kültür: Köyün gelenek , görenek ve yemek
Kaynak: Kayacan, Tonya
Hoşarlı, Trabzon ilinin Tonya ilçesine bağlı bir köy dür. Tarihçe: Köyün adının nereden geldiği ve geçmişi hakkında bilgi yoktur.
Kaynak: Hoşarlı, Tonya
Kösecik, Trabzon ilinin Tonya ilçesine bağlı bir köy dür. Tarihçe: Köyün adının nereden geldiği ve geçmişi hakkında bilgi yoktur.
Kaynak: Kösecik, Tonya
Kalemli, Trabzon ilinin Tonya ilçesine bağlı bir köy dür. Tarihçe: Köyün adının nereden geldiği ve geçmişi hakkında bilgi yoktur.
Kaynak: Kalemli, Tonya
Yakçukur, Trabzon ilinin Tonya ilçesine bağlı bir köy dür. Tarihçe : Yakçukur Köyünün ekonomisi ağırlıklı olarak hayvancılığa bağlıdır.
Kaynak: Yakçukur, Tonya
Tonya Kinzinger (d. 20 Haziran 1968, Michigan ), ABD'li aktris. Türkiye'de bir dönem tv8 kanalında da yayınlanan Sous le Solleil
Kaynak: Tonya Kinzinger
Sayraç Köyü, Trabzon ilinin Tonya ilçesine bağlı bir köy dür. Tarihçe: Köyün eski adı Kumyatak olarak bilinmektedir. isim olarak Tonya
Kaynak: Sayraç, Tonya
Turalı, Trabzon ilinin Tonya ilçesine bağlı bir köy dür. Tarihçe: Köyün adının nereden geldiği ve geçmişi hakkında bilgi yoktur.
Kaynak: Turalı, Tonya
Çayıriçi, Trabzon ilinin Tonya ilçesine bağlı bir köy dür. Tarihçe: Köyün adının nereden geldiği ve geçmişi hakkında bilgi yoktur.
Kaynak: Çayıriçi, Tonya
Çamlı, Trabzon ilinin Tonya ilçesine bağlı bir köy dür. Tarihçe: Köyün adının nereden geldiği ve geçmişi hakkında bilgi yoktur.
Kaynak: Çamlı, Tonya
Sağrı, Trabzon ilinin Tonya ilçesine bağlı bir köy dür. Tarihçe: Köyün adının nereden geldiği ve geçmişi hakkında bilgi yoktur.
Kaynak: Sağrı, Tonya

Yakın Kelimeler

Google Reklamları
(Tahmin etmek için bir harf girin)
Vagonmedya.com
2009-2024 © Sözce hakları saklıdır.