Sözce'de sorgulama yapmak için bir kelime girin

verebilme ne demek?

 - 1 sözlük, 1 sonuç.

Güncel Türkçe Sözlük

verebilme anlamı
is. Verebilmek işi.

"verebilme" için örnek kullanımlar

Stauffenberg, konumu nedeniyle Hitler'e direkt rapor verebilme yetkisine sahipti. Bu suikast, Nazi rejimini devirmek için sarf edilen
Kaynak: 20 Temmuz suikast girişimi
sona bir taramada resmediliyor bu da, özellikle kalite kritik yayınlarda, alınacak karenin tam bir resim verebilme yeteneği anlamına geliyor.
Kaynak: Progressive
Makine öğrenimi araştırmalarının odaklandığı konu bilgisayarlara karmaşık örüntüleri algılama ve veriye dayalı akılcı kararlar verebilme
Kaynak: Makine öğrenimi
Soğuğa dayanıklı değildir, bununla birlikte yayılma eğilimi nedeniyle çevre bitkilere zarar verebilme durumu sözkonusu olabilmektedir.
Kaynak: Passiflora subpeltata
Zarar gören kişi, aynı doğrultuda zarar verebilme imkanına sahiptir. Jeśli ktoś Mineta ty, są również dobre miejsce do Mineta go şeklinde
Kaynak: Mineta Mantığı
süreçlerin iyileştirilmesini; zaman boyutunda, pazardaki değişmelere, gelişmelere hızlı cevap verebilme, hızla yenilik yapma ürün çeşitliliği vb.
Kaynak: Kaizen
yok eden bir hastalığa sahiplerse ölümlerine karar verebilme hakkına sahip oldukları, görüşünü benimsemiştir” (Encyclopedia of Bioethics, p. 
Kaynak: Ötanazi
Program ekranını diğer pencerelerin üzerinde tutma ve saydamlık verebilme özellikleri var. Yazı boyutunu ayarlayabilme özelliği var.
Kaynak: Nar sözlük
devam ettirmiş ve onun elinden tasavvufi eğitim verebilme yeterliliğini (bu duruma tasavvuf lisanında hilafet alma denilmektedir) almıştır.
Kaynak: Kırımlı Selim Baba
Harekât, esnek komuta, değişen durumlara hızlı tepki verebilme, hava ve yer unsurları arasındaki eşgüdümde başarılı bir organizasyonla
Kaynak: Uman-Botoşani Taarruzu
teknolojik her tür gelişmeye uyum sağlayabilen, özgürce karar verebilme ve seçim yapabilme özelliğini edinmiş, girişken bir birey olmayı öğrenir.
Kaynak: Saint Michel Fransız Lisesi
Son yıllarda yaşanan göçün temel nedeni, çocuklarına daha iyi bir eğitim verebilme kaygısıdır.! colspan 2 | Yıllara göre köy nüfus
Kaynak: Yaprakbayırı, Haymana
ve halen faaliyette olan, Şapçı Azınlık Kültür ve Folklor Derneği kasaba halkına kültür alanında en iyi hizmet verebilme amacıyla kurulmuştur.
Kaynak: Şapçı
iptal hakkı tanıyan, dolayısıyla teknolojik açıdan demode olmuş makine ve teçhizatı geri verebilme imkânı sağlayan esnek bir leasing türüdür.
Kaynak: Finansal kiralama
Ana Yenilikler: Şehir yetkililerine rüşvet verebilme. Bir sürü yama ve bu yamaları kendi isteğine göre düzenleyebilme olanağı. Oyun kayıtlarının
Kaynak: OpenTTD
Binicilerin değişik durumlara göre karar verebilme yetenekleri, becerileri ve soğukkanlı olmaları yarışı büyük ölçüde etkiler.
Kaynak: At yarışı

Yakın Kelimeler

Google Reklamları
(Tahmin etmek için bir harf girin)
Vagonmedya.com
2009-2024 © Sözce hakları saklıdır.