Sözce'de sorgulama yapmak için bir kelime girin

gasconade ne demek?

 - 1 sözlük, 1 sonuç.

"gasconade" için örnek kullanımlar

Mercy and Hermann Area District Hospital signed a contract last week that will enhance health care services for Gasconade and Montgomery county residents.
Merhamet ve Hermann Area District Hospital Gasconade ve Montgomery ilçe sakinleri için sağlık hizmetleri geliştirmek, geçen hafta bir sözleşme imzaladı.
Kaynak: hermannadvertisercourier.com
It serves 13 school districts in Franklin, Crawford and Gasconade counties and provides assistance to children who have delays in multiple areas of development.
Bu Franklin, Crawford ve Gasconade ilçelerinde 13 okul bölgelerinin hizmet ve kalkınma birden fazla alanlarda gecikmeler olması çocuklara yardım sağlar.
Kaynak: emissourian.com
Crawford Electric serves more than 19,000 meters along more than 3,300 miles of distribution lines in Crawford, Franklin, Gasconade, Washington and Dent counties.
Crawford Elektrik Crawford, Franklin, Gasconade, Washington ve Dent ilçede dağıtım hatlarının fazla 3.300 kilometre boyunca 19.000 'den fazla metre vermektedir.
Kaynak: threeriverspublishing.com
Having family on both sides of the river in Osage and Gasconade counties provided him with an abundance of experiences and stories that were just part of life at the time.
Osage ve Gasconade ilçelerinde nehrin her iki tarafında aile olması zaman hayatın sadece bir parçası idi deneyimleri ve hikayeleri bir bolluk ona verdi.
Kaynak: hermannadvertisercourier.com

Yakın Kelimeler

Google Reklamları
(Tahmin etmek için bir harf girin)
Vagonmedya.com
2009-2024 © Sözce hakları saklıdır.