Sözce'de sorgulama yapmak için bir kelime girin

on top of ne demek?

 - 1 sözlük, 1 sonuç.

İngilizce - Türkçe

on top of anlamı
üstüne

"on top of" için örnek kullanımlar

The next is called "Booty Pop" and it uses these commercially available underwear called Booty Pop that I layer on top of each other.
Sonraki "Ganimet Pop" olarak adlandırılan ve Ganimet Pop denilen bu piyasada mevcut iç çamaşırı kullanır birbirlerinin üstüne Ben katmanı olduğunu.
Kaynak: blogs.westword.com
An average family's supermarket bill is likely to rise around 4% this year, a strain on top of higher taxes at the start of the year.
Ortalama bir ailenin süpermarket faturası, bu yıl yaklaşık% 4 yılın başında yüksek vergi üstüne bir gerginlik çıkması muhtemeldir.
Kaynak: kiplinger.com
Stay tuned to MarketWatch over the weekend, where you'll find all the corporate, personal finance and retirement news you need to keep on top of your financial future.
Hafta sonu MarketWatch için bizden ayrılmayın, size finansal gelecek üstünde tutmak için gereken tüm kurumsal, kişisel finans ve emeklilik haberleri burada bulabilirsiniz.
Kaynak: marketwatch.com
1, and they return Sunday to the place where this streak started two days later, back when they were a mediocre road team barely on top of the Eastern Conference standings.
1, ve onlar Doğu Konferansı sıralamalar üstüne zorlukla vasat bir yol takım vardı ne zaman geri, bu çizgi, iki gün sonra başladı yere Pazar dönün.
Kaynak: sports.yahoo.com

Yakın Kelimeler

Google Reklamları
(Tahmin etmek için bir harf girin)
Vagonmedya.com
2009-2024 © Sözce hakları saklıdır.