Sözce'de sorgulama yapmak için bir kelime girin

transcendental meditation ne demek?

 - 1 sözlük, 1 sonuç.

İngilizce - Türkçe

transcendental meditation anlamı
isim
1) transandantal meditasyon

"transcendental meditation" için örnek kullanımlar

The company, Maharishi Global Development Fund, was affiliated with an Indian mystic who served as a transcendental meditation guru for The Beatles.
Şirket, Maharishi Küresel Gelişme Fonu, Beatles için transandantal meditasyon guru olarak görev yapan bir Hintli mistik ile bağlanmıştır.
Kaynak: watchdogblog.dallasnews.com
Exercise, transcendental meditation, yoga, Tai Chi or just straight meditation are all useful tools to help alleviate tension and clear your mind.
Egzersiz, transandantal meditasyon, yoga, Tai Chi ya da sadece düz meditasyon gerginliği hafifletmeye yardımcı ve zihninizi temizlemek için tüm yararlı araçlardır.
Kaynak: news.idg.no
Several ways to deal with stress include group therapy and socialization, exercise, transcendental meditation, mindful based intervention and group socialization.
Stresle başa çıkmak için çeşitli yollar grup terapisi ve sosyalleşme, egzersiz, transandantal meditasyon, dikkatli bazlı müdahale ve grup sosyalleşme içerir.
Kaynak: therecordherald.com
Madonna, Sheryl Crow, Judd Apatow and Paula Abdul were among the students who learned Transcendental Meditation techniques at de Herrera's home in Beverly Hills, Calif.
Madonna, Sheryl Crow, Judd Apatow ve Paula Abdul Beverly Hills, Kaliforniya, ABD'de de Herrera evinde Transandantal Meditasyon tekniği öğrendim öğrencileri arasında yer aldı
Kaynak: sacbee.com

Yakın Kelimeler

Google Reklamları
(Tahmin etmek için bir harf girin)
Vagonmedya.com
2009-2024 © Sözce hakları saklıdır.