Sözce'de sorgulama yapmak için bir kelime girin

concierge ne demek?

 - 2 sözlük, 2 sonuç.

İngilizce - Türkçe

concierge anlamı
isim
1) kapıcı

Türkçede Batı Kökenli Kelimeler Sözlüğü

concierge anlamı Fr.concierge
Kapıcı: § "Bu söz hâlâ zihninde olduğu hâlde hotelin concierge'i (yani kapıcısı demek olan dizdarı) yanına inip genç zamparaların bu adamlardan malumat almak üzere yanlarına girdikleri zaman gösterdikleri cali tavr-ı mahcubane ile..." -Ahmet Midhat Efendi, Paris'te Bir Türk, 124.

"concierge" için örnek kullanımlar

Tamamen fiber optik altyapı kullanılarak tasarlanan projede, resepsiyon, concierge, catering, vale parking, kurye ve transfer hizmetleri sunuluyor.
Completely designed by using fiber-optic infrastructure project, reception, concierge, catering, valet parking, courier and transportation services offered.
Kaynak: ekonomi.milliyet.com.tr
Ek olarak Vertu'nun Concierge servisi ile gelen telefonun üzerinde bir tuş bulunuyor ve cihaz sahibinin her isteğin gerçekleştirilmesi amacını taşıyor.
In addition to the Vertu Concierge service is a key on the phone and the device owner is aimed at the realization of each request.
Kaynak: techno-labs.com
Her Quasar misafirinin kral ve kraliçelere layık bir yaşam süreceği projede; Quasar misafirlerine özel kültür, sanat ve moda etkinlikleri, concierge hizmeti ve sürprizler gerçekleştirilecek.
Each project will last for a life worthy of Quasar guest all the kings and queens; Quasar guests a special culture, art and fashion events, concierge service and surprises take place.
Kaynak: turkiyeturizm.com
Resepsiyon, concierge, catering, vale parking, kurye ve transfer hizmetleri ise; Monumento Kartal'ın tüm ofis ve rezidanslarında olduğu gibi toplantı alanlarında da sunulacak ayrıcalıklardan yalnızca birkaçını oluşturuyor.
Reception, concierge, catering, valet parking, courier and transportation services are; Monumento Eagle as well as meeting all the offices and residences are only a few of the privileges offered in the fields.
Kaynak: dha.com.tr
Türkiye 'ye kesin dönüş yaparak model ve oyunculuğun yanı sıra İstanbul ve Türkiye genelinde concierge hizmetleri veren bir şirket kurdu.
Kaynak: Ebru Şancı
Filmografisi : 1951 : Le Chéri de sa concierge yön: René Jayet 1951 : Trois vieilles filles en folie yön: Émile Couzinet 1952 : Bacchus
Kaynak: Frédéric Duvallès
gusrc rss&feed books | başlık Confessions of a clever concierge | erişimtarihi 28 Ekim 2008 | yayımcı The Guardian | tarih 14 Eylül 2008
Kaynak: Kirpinin Zarafeti

Yakın Kelimeler

Google Reklamları
(Tahmin etmek için bir harf girin)
Vagonmedya.com
2009-2024 © Sözce hakları saklıdır.