Sözce'de sorgulama yapmak için bir kelime girin

derin dondurucu ne demek?

 - 1 sözlük, 1 sonuç.

Güncel Türkçe Sözlük

derin dondurucu anlamı
is. 1. Bozulabilecek yiyecekleri niteliklerini bozmadan çok düşük ısılarda dondurarak uzun süre saklamak için kullanılan buzdolabı, donduraç, dipfriz. 2. Besinleri bozulmadan uzun süre saklayan kapalı dolap.

"derin dondurucu" için örnek kullanımlar

Avrupa'nın en büyük derin dondurucu üreticisi Uğur, global marka olmak için yurt dışında yatırım atağına geçti.
Europe's largest manufacturer of freezer Ugur, global brand attack was to be invested abroad.
Kaynak: timeturk.com
Evdeki televizyon, deri koltuklar, masa, derin dondurucu, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, 9 halı ve klima gibi değerli eşyaları kamyona yükleyen hırsızlar daha sonra kayıplara karıştı.
Home television, leather sofas, table, freezer, washing machine, dishwasher, 9 valuables such as carpeting and air conditioning thieves on the truck and then vanished.
Kaynak: haberturk.com
Şu anda evinin sadece bir odasında 2 derin dondurucu ve 8 akvaryumda üretim yaptığını aktaran İlhan, gelecek yıl yeni evine taşınacağını, mevcut evinin tamamını üretim tesisine dönüştüreceğini kaydetti.
Currently, only one room of his house that we produce two deep freezers and 8 tank transfer Ilhan, moved to its new home next year, the entire production facility will convert the existing house said.
Kaynak: haberler.com
600 lira para harcayarak bir akvaryum ve 16 süs balığı ile hobi olarak başladığı süs balığı üretiminde, şuan Mustafa İlhan 8 akvaryum ve 2 derin dondurucu içersinde Lepistes türünde 50 çeşit süs balığı yetiştiriyor.
600 pounds spending money and 16 ornamental fish in an aquarium with ornamental fish production began as a hobby, now eight, Mustafa Ilhan 50 kinds of aquarium and ornamental fish type 2 guppies grow in the freezer.
Kaynak: haberler.com

Yakın Kelimeler

Google Reklamları
(Tahmin etmek için bir harf girin)
Vagonmedya.com
2009-2024 © Sözce hakları saklıdır.