Sözce'de sorgulama yapmak için bir kelime girin

aktarmasız ne demek?

 - 2 sözlük, 2 sonuç.

Güncel Türkçe Sözlük

aktarmasız anlamı
sf. 1. Aktarma gerektirmeyen (yolculuk): Aktarmasız uçak. 2. zf. Aktarma yapmayarak.

Türkçe - İngilizce

aktarmasız anlamı
sıfat
1) nonstop

"aktarmasız" için örnek kullanımlar

Yaklaşık Türkiye den uçak aktarmasız 14 saat uzaklıkta bulunup fransız sömürgesidir. Tahiti'nin en uzak noktaları arası 61 km'dir.
Kaynak: Tahiti
Bangkok'tan New York ve Los Angeles'e non-stop uçuş bağlantısı ile, varsayılan en uzun menzil ve aktarmasız uçuşlardan bir kaçını sağlar.
Kaynak: Thai Airways International
Winterthur aktarmasız trenlerle Almanya 'ya ve Fransa 'ya direk olarak bağlıdır. Zürih Havaalanı şehrin havayolu ulaşımını sağlar.
Kaynak: Winterthur
Böylece Arabayatağı'ndan Uludağ Üniversitesi'ne aktarmasız ulaşım başlamıştır. D etabı: Arabayatağı ndan Kestel 'e kadar yapılan hattır.
Kaynak: BursaRay
Bu metronun Metro 1 Kızılay istayonu üzerinden aktarmasız taşıma yapması planlanmaktadır. |! İstasyon! Konumu | Kızılay Yeraltı |
Kaynak: Ankara metrosu
Köyün hemen önünden geçen ana yol olup bu yol ile gidilemiyecek yer yoktur aktarmasız olarak gidilecek yere ulaşılmaktadır. İklim
Kaynak: Argavlı, Söke
kapasitesine sahip 777-200LR, 18 saatte 9,450 deniz mili (17,501 km)'lik menziliyle dünyadaki herhangi iki şehir arasında aktarmasız uçuş yapabilecek.
Kaynak: Boeing 777
Muğla'dan Türkiye'nin diğer şehirlerine aktarmasız olarak ulaşmak mümkündür. Ayrıca ilçelerine özellikle yaz mevsiminde sürekli olarak
Kaynak: Muğla

Yakın Kelimeler

Google Reklamları
(Tahmin etmek için bir harf girin)
Vagonmedya.com
2009-2024 © Sözce hakları saklıdır.