Sözce'de sorgulama yapmak için bir kelime girin

dinar ne demek?

 - 3 sözlük, 4 sonuç.

BSTS / İktisat Terimleri Sözlüğü

dinar anlamı İng. dinar
Sırbistan-Karadağ, Makedonya, Bahreyn, Ürdün, Irak, Tunus, Libya, Cezayir, Sudan ve Kuveyt'in kullandığı para biriminin adı.

Güncel Türkçe Sözlük

Dinar anlamı
öz. is. (di'nar) Afyonkarahisar iline bağlı ilçelerden biri.
dinar anlamı
is. 1. Bahreyn, Cezayir, Irak, Kuveyt, Libya, Tunus, Ürdün ve eski Yugoslavya'da kullanılan para birimi. 2. esk. Altın liranın yaklaşık dörtte biri değerinde olan eski bir para.

Türkçe - İngilizce

dinar anlamı
isim
1) dinar

"dinar" için örnek kullanımlar

Haber: Dinar'da Kur'an Kurslar%C4%B1 Devam Ediyor.
News: Dinar '% C4% B1 Ongoing Courses in the Qur'an.
Kaynak: haberler.com
Olay, saat 14.30 sıralarında Kartal Dinar Sokak'ta bulunan bir apartmanın ikinci katında meydana geldi.
The event, at around 14.30 hours on the second floor of an apartment building in Eagle Street Dinar occurred.
Kaynak: iha.com.tr
Birlik Lojistik'te Sigortacı olan Selin Satar ile Denizbank'ta görevli Bankacı Eşref Dinar nikah masasına oturdu.
Insurer Logistics officer with the Union Denizbank with Selin Satar Dinar Banker Ashraf wedding table and sat down.
Kaynak: ozgurkocaeli.com.tr
Erdal Gülmez Dinar'a gelerek İlçe Kaymakamı Avni Kula, Afyon Kocatepe Üniversitesi Dinar MYO Müdürü Doç.
Erdal Gülmez Dinar 'came to a District Governor Avni Kula, Afyon Kocatepe University Vocational School Dinar Assoc.
Kaynak: pirsushaber.com
Dinar, Afyonkarahisar ilinin bir ilçe sidir. Asya 'dan gelen Türk Göçleri sırasında bölgeye yerleşen Kitiş Bey'in oğlu Dinar Bey 'den alır.
Kaynak: Dinar, Afyonkarahisar
Dinar, genellikle Arap ülkelerinde kullanılan para birimidir. Her bir dinar diğerinden farklıdır, bağımsızdır, her ülkenin kendi merkez
Kaynak: Dinar (para)
Dinar Alpleri (Hırvatça ve Boşnakça : Dinarsko gorje veya Dinaridi, Sırbistan : Динарско горје veya Динариди; Slovence : Dinarsko gorstvo
Kaynak: Dinar Alpleri
Çapalı, Afyonkarahisar ilinin Dinar ilçesine bağlı bir köy dür. Afyonkarahisar iline 130 km, Dinar ilçesine 20 km uzaklıktadır.
Kaynak: Çapalı , Dinar
Bademli, Afyonkarahisar ilinin Dinar ilçesine bağlı bir köy dür. Dinar-Başmakçı güzergahında yer alan köyümüz Dinar'a 13 klm.
Kaynak: Bademli, Dinar
Ocaklı, Afyonkarahisar ilinin Dinar ilçesine bağlı bir köy dür. Afyonkarahisar iline 75 km, Dinar ilçesine 35 km uzaklıktadır.
Kaynak: Ocaklı, Dinar
Dinar Bandosu bir Türk psychedelic rock grubudur. 2003 'te kurulan grubun 2007 tarihli Saykodelikdeşik adlı bir albümü vardır.
Kaynak: Dinar Bandosu
Avdan, Afyonkarahisar ilinin Dinar ilçesine bağlı bir köy dür. Afyonkarahisar ilinin Dinar ilçesine bağlı bir köydür. Hane sayısı 20 yi
Kaynak: Avdan, Dinar
Kınık, Afyonkarahisar 'ın Dinar ilçesine bağlı bir beldedir. Mahalleler : Bahçelievler Mah. Esentepe Mah. Fatih Mah. Öztürk Mah.
Kaynak: Kınık, Dinar
Okçular, Afyonkarahisar ilinin Dinar ilçesine bağlı bir köy dür. Tarihçe: Türkmenlerin Anadolu'ya yerleşmesi I. Kılıç Aslan'ın oğlu Mesut
Kaynak: Okçular, Dinar
Afşar Afyonkarahisar ilinin Dinar ilçesine bağlı bir köy dür. EDİYORLAR BİZ BURADA YAŞAYAN AVŞARLAR İSE DİNAR İLÇESİNE BAĞLI SANDIKLIYA DA
Kaynak: Afşar, Dinar
Çayüstü, Afyonkarahisar ilinin Dinar ilçesine bağlı bir köy dür. Tarihi; Çayüstü, Afyonkarahisar ilinin Dinar ilçesine bağlı bir köydür.
Kaynak: Çayüstü, Dinar
Çobansaray, Afyonkarahisar ilinin Dinar ilçesine bağlı bir köy dür. Çobansaray'ın eski adı Porsama'dır. Köy bugünkü yerine 1694 ile 1700
Kaynak: Çobansaray, Dinar
Burunkaya, Afyonkarahisar ilinin Dinar ilçesine bağlı bir köy dür. Tarihçe: Köy adını Antalya-Ankara Karayolu üzerinde buruna benzeyen kaya
Kaynak: Burunkaya, Dinar
Haydarlı, Afyonkarahisar 'ın Dinar ilçesine bağlı bir beldedir. Haydarlı Beldesi Türkiyede devlet hastanesi olan iki beldeden birisidir.
Kaynak: Haydarlı, Dinar
Kızıllı, Afyonkarahisar ilinin Dinar ilçesine bağlı bir köy dür. Coğrafya: Afyonkarahisar iline 117 km, Dinar ilçesine 9 km uzaklıktadır.
Kaynak: Kızıllı, Dinar
Alacaatlı, Afyonkarahisar ilinin Dinar ilçesine bağlı bir köy dür. Kültür: Köyün gelenek , görenek ve yemek leri hakkında bilgi yoktur.
Kaynak: Alacaatlı, Dinar
Karakuyu, Afyonkarahisar ilinin Dinar ilçesine bağlı bir köy dür. Köyün yerleşiminin bulunduğu yerde bir kuyu olduğu bu kuyununda suyunun
Kaynak: Karakuyu, Dinar

Yakın Kelimeler

Google Reklamları
(Tahmin etmek için bir harf girin)
Vagonmedya.com
2009-2024 © Sözce hakları saklıdır.