Sözce'de sorgulama yapmak için bir kelime girin

ferahlama ne demek?

 - 2 sözlük, 2 sonuç.

Güncel Türkçe Sözlük

ferahlama anlamı
is. Ferah duruma gelme.

Türkçe - İngilizce

ferahlama anlamı
relief

"ferahlama" için örnek kullanımlar

Yeni paketin kapsamı, düşünce ve ifade özgürlüğü açısından nasıl bir ferahlama sağlayacağı epeydir tartışılıyor.
The scope of the new package of thought and freedom of expression are discussed in terms of how long will provide a relief.
Kaynak: bianet.org
Babasının yerine iktidara getirilen Beşar'ın yönetiminin meşruiyetinin kurulması için gerekli görülmüş bir ferahlama dönemiydi.
Necessary for the establishment of the legitimacy of government brought to power in place of his father Beşar'ın seen a period of a relief.
Kaynak: haberturk.com
İnkâr, korku, utanma gibi duygular yerini örgütlülüğe bırakırken mekânlar aydınlanıyor, seyircide de bir ferahlama, rahatlama hissi oluşuyor.
Denial, fear, feelings of shame, leaving the organization to replace the illuminated spaces, a relief to the audience, composed of a sense of relief.
Kaynak: birgun.net
pazarda uygun fiyatlardan müşteri bulması ve Marshall Planı çerçevesinde dışarıdan gelen para bu ilk dönemde ciddi bir iktisadi ferahlama getirdi.
Kaynak: Demokrat Parti (1946)
duşlama, püskürtme) uygulanması ile kazanılan dinlenme ve ferahlama duygularının edinildiği bütünleyici terapi anlamında kullanılmaktadır.-
Kaynak: Spa
iterek, kendisi dışında kendi konfor bölgesi", ve Lopez, "burada-e doğru sağlamak biraz komik ferahlama olarak geniş gözlü fish out of water".
Kaynak: Parker (film)
insanlara bundan bahsetmek büyük bir ferahlama getirdi. Kitaba karşı ilk tepkiler karışıktı. The New York Times romanı "alışılmadık derecede
Kaynak: J. D. Salinger

Yakın Kelimeler

Google Reklamları
(Tahmin etmek için bir harf girin)
Vagonmedya.com
2009-2024 © Sözce hakları saklıdır.